GEZOCHT: Ideeëngenerators, bemoeials, kritische denkers
Geef (betaald) je advies, denk mee over de toekomst van theater en cultuur en spreek je uit.

Wat is het Junior Board?
Ons nieuw op te zetten board is een adviesorgaan dat draait om de blik, mening en stem van everyone young. Hoe kijken jonge, creatieve mensen naar het theater? Naar kunst en cultuur? Wat vinden jullie belangrijk? Wat moet blijven en wat moet anders?
Wat ga je doen?
Vier keer per jaar vergader je met het Junior Board over het reilen en zeilen van het theater. Je reflecteert op het huidige beleid, denkt mee over de toekomst. Ook is er ruimte om zelf ideeën aan te dragen die bijdragen aan een toffer, opener en inclusiever theater voor ons allemaal. T*Agency zal zelf onderwerpen op de agenda zetten, maar we nodigen je met klem uit om ook ongevraagd advies te geven. Daarnaast meeten we eens per jaar met de Raad van Toezicht en het Management Team. Ook zij zijn superbenieuwd naar jullie visie! Tot slot zullen we je buiten de vergaderingen om soms voor specifieke vraagstukken benaderen (bijvoorbeeld om feedback te geven op een marketingcampagne of ontwerp voor bedrijfskleding).
Wat krijg je ervoor terug?
De vergaderingen voor het Junior Board zijn betaald. Daarnaast kun je jezelf ontwikkelen op het gebied van advies, strategie en concepting, en leer je natuurlijk alles over hoe de creatieve sector in elkaar steekt behind the scenes.
We verwachten natuurlijk niet dat je dit alles al kan, en coachen je bij het groeien in deze rol.
Wie zoeken we?
Jij hebt hart voor kunst en cultuur, en vind het razend interessant om te bedenken hoe je dit voor meer jongeren toegankelijk kunt maken. Je bent niet bang om je mening te geven en kunt deze beargumenteren waar nodig. Tilburg is jouw place to be, of je kent in ieder geval mensen of creatieve initiatieven in 013. Je vindt het leuk om buiten je bubbel te denken en mee te denken over alle (beleids-)onderdelen van Theaters Tilburg.
Tot slot: voor deze functie zijn goede communicatieskills wel fijn 🙂.
​Bij de samenstelling van het Junior Board vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk verschillende visies, achtergronden en disciplines vertegenwoordigd zijn.
Doe je mee?
Stuur ons voor 1 maart je contactgegevens en een korte motivatie (max 1 A4) met daarin:

1. wat kom je halen? Dus: wat wil jij leren, waarom wil je in het Junior Board etc (max 200 woorden)
2. wat kom je brengen? Dus: wat zijn jouw unieke skills, visie, netwerk, ervaring? (max 200 woorden)

Richt je brief aan Rozemarijn Romeijn & Tyrone Tjon-a-loi: info@t-agency.nl